1. Mięso opłucz, osusz papierowym ręcznikiem. Posyp solą, pieprzem oraz przyprawą do kurczaka.
2. Wyłóż przyprawionego kurczaka na tackę do grillowania. Przykryj go warstwą żurawiny i posyp startym serem. Całość grilluj na wolnym ogniu.
3. Kaszę gryczaną ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Dodaj do niej posiekaną natkę pietruszki i masło.
4. Umytą paprykę pokrój w kostkę, a pomidorki koktajlowe podziel na połówki. Wymieszaj z sałatą, dodaj łyżkę siemienia lnianego i ulubiony sos do sałatek. Ułóż mięso na kaszy gryczanej, obok umieść sałatkę. Smacznego!
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.