1. Czosnek, cebulę, seler naciowy i marchewkę pokroić w drobną kostkę. Przełożyć składniki do miski, dołożyć skórkę z cytryny i rozmaryn. Dodać trochę soli i dokładnie wszystko wymieszać. Na patelni rozgrzać olej, dodać składniki z miski. Następnie dołożyć mięso. Gdy się podsmaży, dolać wino. Kiedy odparuje, dolać śmietanę i dusić na małym ogniu, aż sos zgęstnieje. Pod koniec dodać starty ser, doprawić sos do smaku solą i pieprzem. Ugotować makaron według przepisu na opakowaniu. Po odcedzeniu przełożyć makaron na patelnię i dolać trochę wody pozostałej po gotowania makaronu. Wszystko dokładnie wymieszać. Przełożyć pastę na talerze. Posypać siekaną natką pietruszki.
Zaloguj się ponownie za pomocą tymczasowego hasła.
Wpisz numer telefonu, który podałeś w czasie rejestracji, a my prześlemy Ci tymczasowe hasło.