Babeczki z tortilli z passatą pomidorową

Składniki

  • 3 szt. tortilla
  • 120 g mozarella
  • 100 ml passata pomidorowa
  • 120 g ulubiona szynka
  • 1 szczypta sól
  • 2 szt. pieczarka
  • 1 szczypta pieprz
  • 50 g parmezan
  • 1 łyżeczka świeża kolendra
Produkty dodane do
listy zakupowej

Sposób przygotowania

1. Passate podgrzać. Doprowić solą, pieprzem i posiekaną kolendręDodać parmezan starty.z tortilly wycinamy okręgi (ja użyłam szerokiej szklanki)Wkładamy placuszki do formy na muffinków i przyciskamy.Szynkę i pieczarki kroimy w kostkę. mieszamy ze sobąDo placuszków wkładamy szynkę z pieczarkami a na to passatę pomidorową.Posyp mozarelląPieczemy w nagrzanym piekarniku do 180 st przez 15 minut